Začala soutěž jihomoravských malých a středních podniků

Začala soutěž jihomoravských malých a středních podniků

Regionální hospodářská komora Brno vyhlásila soutěž s názvem SMEs4FUTURE. Určena je pro malé a střední podniky z Jihomoravského kraje.

„Název soutěže reflektuje to, jaké firmy hledáme a jaké chceme v našem regionu mít. Hledáme malé a střední podniky, které jsou připraveny na budoucnost a obstojí v turbulentních časech,“ vysvětlil Čeněk Absolon, ředitel Regionální hospodářské komory Brno.

Soutěž má několik fází. Spuštěna byla 17. dubna. Od tohoto data může po dobu 14 dnů kdokoli nominovat každou firmu, která patří mezi malé a střední podniky a má sídlo, nebo provozovnu v Jihomoravském kraji. V květnu se uskuteční hlasování. Firmy budou hodnoceny ze čtyřech úhlů – ekonomická kondice, vliv na životní prostředí, míra digitalizace a hledisko kybernetické a informační bezpečnosti. Deset nejlepších firem následně projde hloubkovým hodnocením externích hodnotitelů.

Výsledky soutěže budou slavnostně vyhlášeny koncem listopadu a budou rovněž medializovány. Přínosem pro zúčastněné společnosti bude například získání hodnotné nezávislé zpětné vazby ohledně své konkurenceschopnosti. Zároveň budou mít lepší přehled o svých silných a slabých stránkách, a dokonce získají doporučení a návrhy opatření k nápravě.

Průběžné informace k soutěži budou zveřejněny na www.smes4future.cz.

Zanechte nám kontakt
Ozveme se vám do 24 hodin

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.

Prosíme doplňte Vaše jméno a příjmení
Prosíme doplňte Vaši kontaktní e-mailovou adresu
Prosíme doplňte Vaše kontaktní telefonní číslo
Prosíme napište text zprávy.
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů