Výběr nových lidí

Výběr nových lidí

Dřív jsem si říkala, nové lidi mi umí vybrat správně jen personální agentura. Oni přece přesně ví, koho potřebuji, jsou profici. Co já, já se mohu jedině domnívat. Já umím dobře účetnictví.

????

Postupem času jsem zjistila, že tomu tak není.
Nové lidi mi vybírá úzce spolupracující personalistka, která přesně ví, koho chceme. Lidi akční, kteří se nebojí změn, umí pracovat a jsou ochotní.

A také, když to všem říkám, jestli nemají tip na skvělou účetní nebo hlavní účetní, tak mi ty tipy chodí.

????

A co mi říká intuice – paní ještě neposlala životopis ani po 3 dnech, to nebude žádná střela. Volat může až ve středu. Je pondělí. Než se dočkám akce, asi umřu…

Nebo – paní volá hned, životopis pošle do večera. Je z daleka – přijede kdykoliv a taky přijela. Intuice mi říká, ta se ničeho nebojí a nemá s ničím problém.

????

Jestliže dvakrát přeloží schůzku, říká mi podvědomí, ouuuu něco slíbit a dodržet to, to je věda.

Jestliže přijde ještě ten den na schůzku s omluvou, že je jen v tričku, ale měla cestu okolo a chtěla co nejdřív… podvědomí mi říká, jde do akce nebo problému hned, bez ohledu na prostředí..
Nebo udělá pohovor z dovolené a jede tunelem, omlouvá se, že se spojení přerušilo. Říkám jí, já hlavně oceňuji to, že když o to máte zájem, voláte z nepohodlí a nekomfortu z vlaku ..

S takovým týmem pak není problém s ničím.

účetní kancelář

Zanechte nám kontakt
Ozveme se vám do 24 hodin

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.

Prosíme doplňte Vaše jméno a příjmení
Prosíme doplňte Vaši kontaktní e-mailovou adresu
Prosíme doplňte Vaše kontaktní telefonní číslo
Prosíme napište text zprávy.
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů