Máte pocit, že vás má vaše účetní v hrsti?

Máte pocit, že vás má vaše účetní v hrsti?

Některé účetní mají svůj vlastní vesmír, kde vládnou pevné zákony a kde je jakákoliv změna považována za zločin. Zatímco vedení touží po inovacích a změnách, ony se paličatě drží svých zvyků a o ničem novém nechtějí ani slyšet.

 

Máte pocit, že nedostáváte služby, jaké byste chtěli? Proč máte zase mzdy a DPH pozdě? Lze to i jinak? Už někdy vaše účetní něco nestihla a rozčílila vás i na dovolené?

Jak vaše účetní reaguje na novinky?

Jak reaguje na novinky – když potřebujete něco nového, když potřebujete změnit software nebo třeba zavést elektronické dokumenty?

 

Možná jste se i vy setkali s tím, že účetní má odpověď na vše. Možná vám odsekává, že její rutina je neporušitelná a žádné novinky zásadně nepřipouští.

 

Co když byste měli spolupracovníka, který naslouchá a přizpůsobí se vašim potřebám?

Existují i účetní, které nejsou jen statické sochy. Můžete mít účetní, která nejen naslouchá, ale také se přizpůsobí vašim potřebám.

 

Díky správnému vedení účetnictví můžete efektivněji řídit vaši firmu a mít lepší přehled o vašich finančních výsledcích. Nepodceňujte sílu dobře zpracovaných účetních informací. S námi můžete mít všechny výstupy včas a pod kontrolou.

 

Jak funguje spolupráce s námi?

  • S námi máte jistotu, že vaše požadavky a potřeby budou brány vážně
  • Nabízíme vám individuální přístup a ochotu naslouchat.
  • Začneme analýzou vašich požadavků, abychom lépe pochopili, co potřebujete.
  • Potom přizpůsobíme naše služby tak, aby plně odpovídaly vašim potřebám.

 

Najděte si chvilku na nezávaznou schůzku, na které si popovídáme o tom, jak vám můžeme pomoci. Zavolejte nám nebo nám napište a domluvme se na setkání.

 

Majitelé firem, pojďme na to!

Nebojme se vyjádřit své potřeby a přání, neboť komunikace je klíčem k úspěchu našich firem. Aktivní spolupráce s účetními není jen snem. Je to realita, která vám může přinést mnoho výhod a usnadnit vedení vaší firmy.

 

Zavolejte mi na +420 732 489 358 nebo napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a domluvme si nezávaznou schůzku.

 

Julie Kamanová

Zanechte nám kontakt
Ozveme se vám do 24 hodin

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.

Prosíme doplňte Vaše jméno a příjmení
Prosíme doplňte Vaši kontaktní e-mailovou adresu
Prosíme doplňte Vaše kontaktní telefonní číslo
Prosíme napište text zprávy.
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů