Proč je interim hlavní účetní skutečná výhra?

hlavní účetní

Problémy si nevybírají. Často jejich řešení nepočká a někdy jde opravdu do tuhého. Obzvlášť když se jedná o oblast tak citlivou jako je vedení účetnictví. Když z firmy náhle odejde hlavní účetní, vzniká majiteli velice akutní problém. Problém, který musí řešit hned. Přichází obrovská míra nejistoty a stresu. Protože bez účetnictví to zkrátka nejde. Jak tedy co nejrychleji ven z této nepříjemné situace? Ukážeme vám elegantní a 100% funkční řešení.

Hlavní účetní nečeká na každém rohu

Dobře víme, že najít v dnešní době schopného zaměstnance na ekonomické oddělení je tvrdý oříšek. U zkušené hlavní účetní to platí dvojnásob. A když vám ta stávající odejde náhle, jen stěží můžete čekat několik měsíců, než se objeví zjevení v podobě nové hlavní účetní. Navíc se jedná o vysoce kvalifikovanou pozici, kterou ve firmě nemůže nikdo jiný zastoupit. Máme pro vás však jednu dobrou zprávu – dokážeme vám hlavní účetní dodat hned. A vy jste tak rázem bez starostí.

Řešení na míru: interim hlavní účetní

Dočasná neboli krizová účetní. Ta, která vám doslova přijde zachránit kůži, když hoří. Máme v týmu hned několik opravdu zkušených účetních s dlouhými roky zkušeností na pozici hlavní účetní. Jedna z nich se tak může ze dne na den stát vaší novou externí hlavní účetní.

Na základě vstupní analýzy vám ručíme za to, že si hlavní účetní může vaše účetnictví převzít hned. Zajistí okamžité podání DPH, zorganizuje vám účetní oddělení, nastaví procesy, podívá se na účetní software a my u vás můžeme zůstat jako trvalý dozor s odpovědností za účetnictví ve vaší firmě. Mezitím vám seženeme hlavní účetní na stálou spolupráci.

Jakou účetní vám „půjčíme“?

Můžete se spolehnout. Pokaždé se jedná o pečlivě vybranou a 100% spolupracující hlavní účetní. Je ochotná a komunikativní. Je zkušená – pyšní se deseti až dvaceti lety odborné praxe. Ráda řeší problémy a nastavuje systém, aby i do budoucna všechno běželo jako po drátkách. Vítá změnu a u klienta to nikdy nevzdá. Neodejde vám, jako vaše současná hlavní účetní. Svou práci s přehledem zvládá a my za ni navíc zodpovídáme. Máte tedy absolutně krytá záda.

Výhody, které přesvědčí

Pokud vás už nepřesvědčily argumenty zmíněné výše, pravděpodobně se hlouběji zamyslíte po tomto výčtu benefitů.

Proč byste měli chtít interim hlavní účetní?

  • S jednou naší účetní získáte rázem minimálně deset let reálně odpracované odborné praxe z pozice hlavní účetní.
  • Osvobodíte se od všech mzdových nákladů a nákladů na zaměstnance (dovolená, nemoc, OČR, technické vybavení…).
  • Víte, koho si do firmy zvete. Zkušenou hlavní účetní, která vám dá účetnictví do pořádku.
  • Naše účetní zorganizuje a zpřehlední oběh dokladů ve vaší firmě, poradí s organizační strukturou účetního oddělení.
  • Interim hlavní účetní pracuje na vašem softwaru (u vás i vzdáleně) – ovládá ABRA, Helios, Pohoda, Money S4, SAP, Navision, MRP, Byznys a další.
  • Zbavíte se starostí a odpovědnosti za oblast, které nerozumíte, a můžete se věnovat důležitějším věcem.
  • Máte jistotu, že od smlouvy neodstoupíme, nerozmyslíme si to, ručíme vám za odbornost a zastupitelnost.


Je vaše účetní na odchodu? Možná právě potřebujete jednu z našich deseti
hlavních účetních.

Zanechte nám kontakt
Ozveme se vám do 24 hodin

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.

Prosíme doplňte Vaše jméno a příjmení
Prosíme doplňte Vaši kontaktní e-mailovou adresu
Prosíme doplňte Vaše kontaktní telefonní číslo
Prosíme napište text zprávy.
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů